İzleBakiyim.com | Ücretsiz ve Keyifle İzleBakiyim

5 Şubat 2011 Cumartesi

Manisaspor 1–3 Fenerbahçe maçı özeti golleri video izle 5 Şubat 2011


Manisaspor 1-3 Fenerbahçe maçı özeti ,
Manisaspor Fenerbahçe ile 5 Şubat cumartesi günü karşılaştılar.Maça iyi başlayan Fenerbahçe 55.dakikada Kahenin golü ile 1-0 yenik duruma düştü.Mücadeleyi bırakmayan Fenerbahçe 61 de Semih düşürülünce hakem penaltıyı verdi.Alex penaltıdan attığı golle 1-1 beraberliği sağladı.Maçın 73.dk.da Ninang kaleciden dönen topa kafayla attığı golle 2-1 öne geçti.89. da oyuna yeni giren Dia skoru 3-1 yaptı .Fenerbahçe zorlu deplasmandan 3 puanla döndü
MANİSASPOR: İlker,Ferhat, Kalabane, Dixon, Ömer Aysan, Yiğit İncedemir, Yiğit Gökoğlan, Mehmet Güven, Simpson, İsaac, Kahe
FENERBAHÇE: Volkan, Bekir, Lugano, Yobo, Santos, Mehmet Topuz, Emre, Cristian, Alex, Niang, Semih
KAHE EŞİTLİĞİ BOZDU
Maçın ikinci yarısına Fenerbahçe ilk yarıdaki şekilde uzaktan şutlarla başladı. Cristian ve Emre’nin Manisaspor kalecisi İlker’i zor durumlara sokan şutlarının ardıdan ev sahibi ekip Brezilyalı oyuncusu Kahe ile eşitliği bozan golü buldu.
55. dakikada sağ kanattan gelişen Manisa atağında Simpson sağ çizgiye inmeden topu ortaladı. Arka direğe açılan topta bomboş durumdaki Kahe topu ağlara gönderdi ve skor 2-0 oldu.
FENERBAHÇE’NİN İMDADINA YİNE ALEX YETİŞTİ!
Mücadelenin 55. dakikasında kalesinde golü gören Fenerbahçe rakip kalede etkinliğini arttırdı. Özellikle Alex bu dakikadan itibaren daha fazla sorumluluk alırken Semih ve Niang’da mücadelede Manisaspor savunmasının arasında daha fazla topa sahip olmaya başladı.
Sarı lacivertli takım baskısını artırdığı dakikalarda Alex’in penaltısı F.Bahçe’nin imdadına yetişti.
61. dakikada Semih sağ çaprazdan ceza sahasına girdi. Kaleye doğru yönelen golcü oyuncu savunmanın müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Kuddusi Müftüoğlu penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşu için topun başına geçen isim Alex, kaleci İlker’in solundan topu ağlara gönderdi.
DİREKLER GOLÜN HABERCİSİYDİ
Fenerbahçe golü bulduktan sonra üstünlük sayısını bulmasını adeta direkler önledi.
Golden 3 dakika sonra sol kanattan Alex’in kullandığı kornere Mehmer Topuz ön direkte kafayı vurdu. Arka direğe yönelen top direkten sekip kaleci İlker’de kaldı.
Bir diğer pozisyonda ise Andre Santos sol çaprazdan bomboş durumdaki Semih’e indirdi. Bomboş durumdaki Semih’in topa dokundu ancak kalenin üst kısmına seken top direğe çarpıp dışarı çıktı.
BEKLENEN GOL NIANG’DAN
Üst üste direkleri döven Fenerbahçe’de beklenen galibiyet golü 73. dakikada Niang’dan geldi.
Mehmet Topuz’un ara pasında Semih sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşu kaleci İlker’den döndü. Açılan topu Niang kafayla ağlara gönderdi ve Fenerbahçe’yi öne geçirdi. Bu pozisyonun ardından Manisasporlu futbolcuların ofsayt itirazları ise sonuçsuz kaldı.
DIA SON NOKTAYI KOYDU
Mücadelede istediği sonucu yakalayan Fenerbahçe’de oyuna 87. dakikada giren Dia, 1 dakika sonra golünü atarak maçı adeta bitirdi.
Sağ kanatta, iki rakibine rağmen topu Alex’e kazandıran Mehmet Topuz atağı başlatan isim oldu. Topu yay civarında alan Alex vakit geçirmeden müsait durumdaki Dia’yı gördü. Henüz yeni oyuna giren giren Dia, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden düzgün bir plase vuruşla üçüncü golü attı.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında topu istediği gibi yönlendiren Fenerbahçe takımı sahadan 2-1′lik galibiyetle ayrıldı.

5 Şubat Manisa Fb maçı canlı izle, Fenerbahçe Manisa kupa maçı saat kaçta, Manisa Fenerbahçe kupa maçı trt 1 seyret, Manisa Fenerbahçe maçı hangi kanalda, Manisaspor Fenerbahçe, Manisaspor Fenerbahçe geniş özeti video

4 yorum:

Yorum Gönder

Profilinde Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites